Funkcionalnosti

eKocka je zmogljivo in zanesljivo spletno orodje, ki lahko vaše poslovanje ponese na popolnoma nov nivo. Je osnova za vse naše rešitve. Spoznajte njene funkcionalnosti, ki pa s spodnjim seznamom niso izčrpane. Možnosti uporabe so namreč neomejene in kadarkoli jih lahko prilagodimo vašim potrebam.

Video in pisna komunikacija

Dodajte komunikaciji osebno noto. Video komunikacija povezuje in zbližuje, vmes pa lahko z udeleženci komunicirate tudi pisno.

Interaktivna tabla

Vsestranska in neskončna tabla, po kateri lahko pišejo ali rišejo vsi, se lahko v hipu spremeni v prezentacijo, dokument ali sliko.

Webinarji in prezentacije

Izvajate webinarje in druge prezentacije brez uporabe dodatnih orodij. Zakaj bi komplicirali, če je rešitev lahko enostavna.

Deljenje zaslona

Nadgradite svoja sestanke in delavnice s praktičnimi primeri uporabe kar na vašem zaslonu, kjer sami določate, kaj bo vidno.

Kvizi in ankete

Naj bo komunikacija večdimenzionalna. Sproti preverite znanje ali povprašajte za mnenje in tako gradite uspešno sodelovanje.

Skupine

Za še bolj uspešne sestanke in delavnice lahko udeležence razdelite v ločene skupine (sobe), kjer vsaka zase rešujejo naloge.

Prikaz videoposnetkov

Spremenite svoj spletni prostor v kino in v Full HD ločljivosti predvajajte videoposnetke direktno s spleta (YouTube, Vimeo, ...).

Povratna komunikacija

Udeleženci lahko svoje navdušenje izrazijo z aplavzom, z dvignjeno roko pa glasujejo ali tiho opozorijo nase, ko želijo spregovoriti.

HD audio in 16:9 video

Komunicirajte na daljavo brezskrbno in samozavestno. Z odlično kvaliteto zvoka in slike bo komunikacija jasna in razumljiva.

100% sinhronizacija

Vemo, kako težko je slediti vsebini, ko slika "šteka". Pri nas ne boste dobili sivih las, ker sta zvok in slika brez zamika.

Popolna kontrola dostopov

Imejte vedno popoln pregled in nadzor nad udeleženci ter njihovimi aktivnostmi znotraj delavnice, predavanja ali sestanka.

Stalen in preprost naslov

Bodite lahko dostopni za svoje stranke! Vedno vas bodo našle na istem URL naslovu, ki ga lahko popolnoma prilagodite sebi.

Samodejna slovenščina

eKocka je edino tovrstno orodje, ki intuitivno »govori« slovensko in 70+ tujih jezikov ter se samodejno prilagodi za vsakega uporabnika.

SMS obveščanje

Ste odsotni ali zakopani v drugo delo? Ni problema. Vedno ko stranka vstopi v vaš spletni prostor, prejmete sms obvestilo.

Video na zahtevo*

Omogočite dostop do vaših vsebin, predavanj in tečajev kadarkoli, tudi ko sami spite ali uživate v prostem času.

Avtomatizacija poslovanja*

Poskrbite le za vsebino in izdajanje računov, vse ostalo lahko avtomatiziramo, da vi lahko resnično samo uživate v predajanju znanja.

Monetizacija*

Nič več skrbi glede plačil za vaše storitve! Izdelamo vam sistem plačevanja, ki deluje samostojno in je preprost za uporabo.

CRM integracija*

Enostavno in pregledno upravljajte s strankami, napredno email komunikacijo, plačili ter kontrolo dostopa do vaših vsebin.

Neomejene možnosti

Imate dodatne potrebe ali želje? Obiščite nas v naši spletni pisarni in skupaj bomo našli pravo rešitev za vas.

* opcijska rešitev po meri

Pogosta vprašanja

Da. Ustvarite lahko npr. svojo kratko domeno pisarna.[vašadomena].si in jo preusmerite na pisarna.ekocka.si/[vašepodjetje]. Tako bo spletna povezava dostopa do vaše spletne pisarne še krajša in bolj prepoznavna.

16:9 je razmerje med širino in višino videa, ki omogoča visoke kakovosti videa kot sta HD in Full HD. To razmerje je osnova za celozaslonski prikaz vsebine brez praznega črnega polja okoli videa na vseh napravah, zato je ključna za vse prezentacije, video komunikacijo ali posnetke, kjer je pomembna kakovost slike tudi v celozaslonskem načinu prikaza. Video v Full HD ločljivosti je dimenzije 1920 x 1080 px. V tej ločljivosti lahko znotraj ekocke prikazujete zunanje videoposnetke in vse grafične prezentacije. Video v HD ločljivosti je dimenzije 1280 x 720 px in to je najvišja ločljivost, ki jo v standardnih paketih ekocke za svoje kamere lahko uporabljajo vsi uporabniki. V paketu po meri je prikaz kamere možen tudi v Full HD ločljivosti.