Bodite na voljo svojim strankam tudi na daljavo in poslujte učinkovito od kjerkoli!

S svojo lastno spletno pisarno sebi in svojim strankam privarčujete pot in čas ter si hkrati omogočite fleksibilen delovni čas.
eKocka Spletna pisarna

Vaša nova pisarna, ki jo bodo vaše stranke oboževale

Enostavna uporaba

Stranke vstopijo v pisarno kar z brskalnikom iz katerekoli naprave s kratko spletno povezavo

Na voljo kjerkoli in kadarkoli

Strankam ste na voljo "v živo" kjerkoli in kadarkoli ne glede na to katero napravo imate pri sebi

Zanesljivo delovanje

Komunikacija s strankami je zaradi prilagojene strojne opremo vedno kvalitetna

Za kaj vse lahko uporabljate SPLETNO PISARNO?

S SPLETNO PISARNO lahko svojo komunikacijo in interakcije s strankami v celoti preselite na splet in s tem povečate kakovost in učinkovitost svojih storitev. Delo na daljavo še nikoli ni bilo tako enostavno - prepričajte se sami!

Svetovanje
Pomoč
Sestanek
Poučevanje
Delavnica

Kaj vse vam SPLETNA PISARNA omogoča?

Spletna pisarna je zmogljiva in zanesljiva eKocka rešitev za delo s strankami na daljavo, z neomejenimi možnostmi uporabe. Z njo lahko tudi vi učinkovito poslujete na daljavo v lastnem spletnem prostoru.

Video in pisna komunikacija

Obarvajte komunikacijo na daljavo z osebno noto preko video sestankov, med katerimi lahko s stranko komunicirate tudi pisno.

Interaktivna tabla

Popestrite sestanke, delite svoje ideje ali usklajujte dokumente in slike z neskončno belo tablo, po kateri lahko rišete in pišete.

Deljenje zaslona

Jasno in učinkovito s stranko pregledujte in usklajujte vsebine kar na vašem zaslonu, kjer sami določate, kaj z njo delite.

Brez časovnih omejitev

Vzemite si neomejeno časa za pomembne dogovore na sestankih. Pri nas ne bodo padli v vodo zaradi časovne omejitve sej.

HD audio in 16:9 video

Sestankujte na daljavo brezskrbno in samozavestno. Z odlično kvaliteto zvoka in slike bo komunikacija jasna in razumljiva.

Webinarji in prezentacije

Prezentacije kar v vaši spletni pisarni? Seveda! Zakaj bi komplicirali in uporabljali dodatna orodja, če je rešitev enostavna.

Prikaz videoposnetkov

Spremenite svojo pisarno v kinodvorano in v Full HD ločljivosti predvajajte videoposnetke direktno s spleta (YouTube, Vimeo, ...).

Stalen in preprost naslov

Bodite lahko dostopni za svoje stranke! Vedno vas bodo našle na istem URL naslovu, ki ga lahko popolnoma prilagodite sebi.

SMS obveščanje

Ste odsotni ali zakopani v drugo delo? Ni problema. Vedno ko stranka vstopi v vašo spletno pisarno, prejmete sms obvestilo.

Neomejeno sej hkrati*

Poskrbite za več strank hkrati, saj lahko z eKocko tudi na daljavo ob istem času sestankujete z vsako stranko posebej.

Popolna integracija*

Enostavno in pregledno upravljajte s strankami, napredno email komunikacijo, plačili ter zgodovino vaših sestankov.

Neomejene možnosti

Imate dodatne potrebe ali želje? Obiščite nas v naši spletni pisarni in skupaj bomo našli pravo rešitev za vas.

* opcijska rešitev po meri

Preizkusite SPLETNO PISARNO brezplačno!

Niste prepričani, ali je SPLETNA PISARNA prava rešitev tudi za vas? Brez obveznosti lahko 7 dni brezplačno preizkušate njene fukcionalnosti. A pozor, lahko vas očara na prvi vtis.
Če jo preizkusite, vas nič ne stane, če tega ne storite, pa je to za vas lahko na dolgi rok zelo drago.

Zakaj naj izberem eKOCKO?

Ker z njo dobite vsestransko rešitev in zanesljivega partnerja, ki mu je mar za vaš uspeh.
Mi poskrbimo za vzpostavitev sistema, tehnični del in vsa vzdrževanja, da vi lahko brez dodatnega dela nadgradite ali razširite svoje poslovanje in se v miru posvetite svojemu delu.

Brezplačen preizkus brez obveznosti

Ne kupujte mačka v žaklju! eKocko lahko 7 dni preizkušate povsem brezplačno in tako v praksi spoznate vse funkcionalnosti izbranih paketov. Ne zahtevamo kreditne kartice ali predplačila. Če vam storitev ne ustreza, jo po preteku preizkusnega obdobja preprosto nehate uporabljati.

Brezplačno svetovanje za vaš uspeh

Spletno poslovanje je lahko zelo enostavno, kadar uporabljate prava in zanesljiva orodja. Morda ne veste, kako bi se vsega skupaj lotili ali kje bi začeli? Naša strokovna ekipa je kos vsem izzivom. Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali in vam pomagali izbrati najboljšo rešitev za vas.

Enostavna uporaba brez aplikacije

Uporaba resnično ne bi mogla biti bolj preprosta. Zanjo ne potrebujete nalagati nobene aplikacije (tudi vaše stranke ne) ali dešifrirati zapletenih navodil. Odveč so tudi skrbi glede tehničnih zapletov in morebitnih drugih težav. Preprosto kliknete na svojo personalizirano povezavo in že ste tam.

Varnost, zasebnost in zanesljivo delovanje

Prisegamo na visoke standarde zasebnosti in varnosti. Poleg tega vedno skrbimo za zanesljivo delovanje sistema, saj iz izkušenj vemo, kako neprijetno je, ko v kritičnih trenutkih zataji tehnologija. Prav to je bil povod, da smo razvili svoje rešitve, na katere se lahko zanesemo.

Poslovni prostor z najnižjo najemnino

Tudi mala podjetja in posamezniki, ki nimate svojih prostorov ali delo opravljate od doma, si končno lahko privoščite učinkovit poslovni prostor, ki vam omogoča dosegljivost in profesionalno delo na daljavo z veliko prilagodljivosti...vse, kar v poslovnem svetu postaja vedno večja prednost.

Tehnična podpora izkušene in prijazne ekipe

Kakovost naših storitev in zadovoljstvo naših strank sta naši glavni vodili. V primeru vprašanj ali tehničnih težav se lahko vedno obrnete na našo ekipo. Brezplačna telefonska podpora je na voljo vsak delovnik med 8. in 16. uro, na e-pošto pa odgovarjamo tudi med vikendi in prazniki.

Dosegljivost kjerkoli in kadarkoli

Bodite v koraku s časom, ki zahteva vedno večjo odzivnost in fleksibilnost. Svoj spletni prostor lahko vedno vzamete s seboj in tako s strankami sestankujete neodvisno od prostora in časa, tudi na poti ali dopustu, in hkrati ohranite dovolj časa zase, za svoje bližnje in prostočasne aktivnosti.

Personaliziran in vedno isti spletni (URL) naslov

Bodite lahko dostopni za svoje stranke!
Vaš spletni prostor ima prepoznaven spletni (URL) naslov, ki si ga stranke enostavno zapomnijo. Tako vedno vedo, kje vas najdejo in lahko hitro stopijo v stik z vami. URL naslov lahko popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam vašega podjetja.

Napredna rešitev, ki jo lahko personalizirate

S prepoznavnostjo in naprednimi pristopi ste lahko vedno korak pred konkurenco. Prehitite jo s svojo novo spletno pisarno, birojem, učilnico, studiem, ... ki jih lahko opremite s prepoznavnimi znaki podjetja in tako hitro spremenite v čisto svoj prostor, v katerega se bodo stranke rade vračale.

Samodejna slovenščina ali 70+ drugih jezikov

To je edino tovrstno orodje, ki intuitivno »govori« slovensko, zato ga lahko brez dodatnih nastavitev uporabljajo tudi tisti, ki niso vešči tujih jezikov. Poslujete s tujino? Nič lažjega! Vaš spletni prostor »govori« tudi 70+ tujih jezikov in se za vsako stranko samodejno prilagodi njihovemu maternemu jeziku.

SMS obveščanje o obisku stranke

Na spletne sestanke vam ni treba čakati pred vašim zaslonom. Brez skrbi se lahko zatopite v svoje delo, odidete na teren ali malico in si privoščite pavzo. Ko stranka vstopi v vaš spletni prostor boste o tem obveščeni z sms sporočilom. Čas je dragocen in tako ga resnično lahko izkoristite maksimalno.

Storitev, ki lahko raste z vašimi potrebami

Ne glede na to ali šele začenjate svojo poslovno pot ali pa ste v njej že prekaljeni mački, lahko vaš spletni prostor vedno raste z vašimi potrebami. Izberite med standardnimi paketi in jih kadarkoli nadgradite z rešitvijo po meri, ki vam omogoča napredno uporabo in popolno integracijo v vaše poslovanje.

Združljivost z vsemi napravami in sistemi

Svoj spletni prostor lahko enostavno in brez aplikacije uporabljate neodvisno od naprave ali operacijskega sistema, saj deluje na vseh napravah (računalniki, tablice in telefoni) in vseh operacijskih sistemih (Windows, Linux, macOS, iOS, Android, ...). Potrebujete le dostop do interneta in spletni brskalnik.

Tudi sami smo navdušeni uporabniki

Pri nas kovačeva kobila ni bosa! eKOCKO navdušeno uporabljamo tudi sami in z njo radi navdušujemo druge, zato redno izvajamo vzdrževanje in nadgradnjo celotne infrastrukture ter skrbimo za njeno brezhibno delovanje. Odpravite vse dvome in se prepričajte z obiskom v naši spletni pisarni.

Brez doplačil in skritih stroškov

Veliko spletnih orodij in rešitev se zdi mamljivih, dokler ne upoštevate vseh (skritih) stroškov, ki se jim pri njihovi uporabi ne morete izogniti. Pri nas se vam to ne bo zgodilo, saj za vas ne optimiziramo zgolj spletnih rešitev, temveč tudi z njimi povezane stroške.​

Preizkusite SPLETNO PISARNO brezplačno!

Niste prepričani, ali je SPLETNA PISARNA prava rešitev tudi za vas? Brez obveznosti lahko 7 dni brezplačno preizkušate njene fukcionalnosti. A pozor, lahko vas očara na prvi vtis.
Če jo preizkusite, vas nič ne stane, če tega ne storite, pa je to za vas lahko na dolgi rok zelo drago.

Najemi svojo SPLETNO PISARNO!

Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Izbrani paket je možno kadarkoli nadgraditi. Paketa BASIC in PREMIUM lahko brezplačno preizkušate 7 dni. Za brezplačen preizkus ne zahtevamo vnaprejšnjega plačila ali podatkov za plačilo. V kolikor želite eKocko uporabljati po preteku preizkusnega obdobja, vas bomo po 7 dneh pozvali k plačilu paketa.​

Paket BASIC

49,90€ / leto

ali 18,90€ / 3 mesece

Vsebuje
 • HD Audio in 16:9 video
 • Interaktivna tabla
 • Webinarji in prezentacije
 • Videoposnetki v Full HD
 • Hitre ankete in kvizi
 • Deljenje zaslona
 • Stalen URL naslov
Poglej vse lastnosti paketa
s 7-dnevnim brezplačnim preizkusnim obdobjem brez vnaprejšnjega plačila

Paket PREMIUM

199,90€ / leto

ali 24,90€ / mesec

Vsebuje vse iz paketa BASIC +
 • Izbira prikaznega imena
 • Personalizacija z logotipom
 • Personalizacija pozdravnega sporočila
 • Kontrola vstopa gostov (samodejno/z odobritvijo)
 • Izbira pristajalne strani ob izhodu
Poglej vse lastnosti paketa
s 7-dnevnim brezplačnim preizkusnim obdobjem brez vnaprejšnjega plačila

Rešitev PO MERI

Kontaktirajte nas za ponudbo

Vsebuje vse iz paketa PREMIUM +
 • Uporaba lastne domene
 • Avtomatizirana identifikacija gostov
 • Popolna kontrola dostopov
 • Vodenje zgodovine dostopov
 • CRM integracija
 • Video na zahtevo, …
Poglej vse lastnosti paketa
BASIC PREMIUM PO MERI
Tehnična podpora
Video in pisna komunikacija
HD audio in 16:9 video
Webinarji in prikazovanje drugih prezentacij (ppt, pdf, doc, jpg, png…)
Interaktivna tabla, ki jo lahko uporabljajo vsi udeleženci
Prikazovanje zunanjih videoposnetkov v Full HD (YouTube, Vimeo…)
Deljenja zaslona
Povratna komunikacija udeležencev (dvignjena roka, aplavz…)
Prikaz in upravljanje vseh udeležencev na seznamu
Omejevanje audio, video in pisne komunikacije
Časovno neomejene seje
Stalen spletni (URL) naslov
Izbira prikaznega imena
Izbira imena gostitelja
Personalizacija z logotipom
Personalizacija pozdravnega sporočila v javnem klepetu
Določanje pozdravne slike na interaktivni tabli
Izbira spletne strani, na katero je gost preusmerjen ob izhodu
Kontrola vstopanja gostov (z ali brez odobritve) (z ali brez odobritve)
Možnost večih sočasnih prostorov
Možnost deljenja prostorov na skupine (sobe)
Hitre ankete in kvizi
SMS obveščanje o obisku
Uporaba lastne domene
Full HD video komunikacija
Avtomatizirana identifikacija gostov z unikatno url povezavo za dostop (API)
Popolna kontrola dostopov vseh udeležencev (API)
Vodenje zgodovine dostopov vseh udeležencev (API)
Avtomatizacija poslovanja (CRM, email komunikacija, plačila, kontrola dostopa…)
Monetizacija
Video na zahtevo (kontroliran dostop do videoposnetkov)
Maksimalno število udeležencev 2 do 100 Neomejeno
29,90€ / 3 mesece od 24,90€ / mesec Kontaktirajte nas

Izberite možnosti

s 7-dnevnim brezplačnim preizkusnim obdobjem brez vnaprejšnjega plačila

Izberite možnosti

s 7-dnevnim brezplačnim preizkusnim obdobjem brez vnaprejšnjega plačila

Beri dalje

Potrebujete več informacij?

Spletno poslovanje ni tako zapleteno kot se lahko zdi na prvi pogled, še posebej, ko uporabljate prava in zanesljiva orodja. Morda ne veste, kako bi se vsega skupaj lotili ali kje začeti? Obiščite nas v naši spletni pisarni in z veseljem vam bomo svetovali "v živo" ter vam pomagali izbrati optimalno pot.

Pogosta vprašanja

Uporaba eKocke je res preprosta in ne zahteva nalaganja aplikacije. Vi in vaše stranke potrebujete le spletni brskalnik in dostop do interneta.

Ne. Z uporabo eKocke kvečjemu bolje izkoristite svojo obstoječo opremo in si laže organizirate svoj čas. eKocka deluje na vseh napravah (računalnik, tablica, telefon) in operacijskih sistemih (Windows, Linux, MacOS, iOS, Android…), zato je dostopna kadarkoli in povsod, kjer je na voljo internetna povezava. 

Na spletni strani pri izbranem paketu kliknite na gumb “Najemi me” in na naslednji strani izberite plačilno obdobje (mesečno, trimesečno, letno) ter svojo izbiro potrdite z gumbom “Najemi me”. Nato izpolnite zahtevane podatke in sprejmite pogoje poslovanja. Najem zaključite z zadnjim klikom na “Najemi me.” Plačilo ni potrebno, dostop pa prejmete takoj. Nato lahko 7 dni brezplačno in brez obveznosti preizkušate vse funkcionalnosti izbranega paketa. V tem času so vam na voljo tudi navodila in ideje za uporabo. Pred pretekom preizkusnega obdobja vas bomo pozvali k plačilu za nadaljnjo uporabo storitve. V kolikor vam storitev ne ustreza, vam po preteku brezplačnega obdobja ni potrebno storiti ničesar.

Seveda. Svoj izbrani paket lahko nadgradite kadarkoli. Ob tem se vam vso dobroimetje prenese v na novo izbrani paket.

Url naslov vašega spletnega prostora ostane enak, kar pomeni, da se za vaše stranke glede dostopa ne spremeni nič. Le izgled spletnega prostora je priporočljivo prilagoditi po vaših željah in potrebah.