Ponesite svoje znanje v svet z webinarji in predavanji na daljavo ali na zahtevo

SPLETNA UČILNICA vam omogoča, da svoja predavanja, tečaje in seminarje enostavno izvedete »v živo« na daljavo ali pa odpredavate enkrat in vsebino prodajate neskončnokrat – z le nekaj kliki in obstoječo tehnično opremo.

Zanesljiva eKOCKA rešitev za webinarje in izobraževanja na daljavo, ki jih bodo vaše stranke oboževale

Povečajte obisk svojih predavanj in ustvarite dodaten prihodek

Razširite svoje znanje med več ljudi – z webinarji in predavanji na daljavo lahko dosežete množice iz celega sveta, neodvisno od vaše ali njihove lokacije. S predavanji na zahtevo, ki dan in noč delajo namesto vas, pa boste poskrbeli za dodaten in popolnoma pasiven prihodek.

Izboljšajte uporabniško izkušnjo in zadovoljstvo udeležencev

Približajte se potrebam in navadam udeležencev vaših predavanj in tečajev, da jih bodo laže vključili v svoj natrpan vsakdan. Izvedba in udeležba na webinarjih in predavanjih na zahtevo preko eKocke je enostavna, vsem omogoča več fleksibilnosti, hkrati pa privarčuje pot in čas.

Zanesljivo delovanje in enostavna uporaba za vse

Predavajte brez tehničnih zapletov in zamud tik pred zdajci, nehote vključenih mikrofonov na drugi strani ali motečega zamika zvoka. Navduševali boste z zanesljivo izvedbo na katerikoli napravi in s preprosto ter intuitivno uporabo v slovenščini ali kar 70+ drugih samodejno prilagojenih jezikih.

Za kaj vse lahko uporabljate SPLETNO UČILNICO?

SPLETNA UČILNICA vam omogoča, da svoja predavanja, izobraževanja, seminarje in tečaje v celoti preselite na splet in tako povečate njihov obisk. Izvedba izobraževanja na daljavo še nikoli ni bila tako enostavna, učinkovita in dosegljiva vsem prepričajte se sami!

Predavanja in seminarji
Strokovna usposabljanja
Mentorstvo in svetovanje
Jezikovni tečaji
Poučevanje glasbe

Kaj vse vam SPLETNA UČILNICA omogoča?

Spletna učilnica je zmogljiva in zanesljiva spletna rešitev, podprta s sistemom eKocka, ki lahko vaša predavanja, izobraževanja, seminarje in tečaje ponese na popolnoma nov nivo. Možnosti uporabe so neomejene.

Video in pisna komunikacija

Dodajte predavanjem osebno noto. Video komunikacija povezuje in zbližuje, vmes pa lahko z udeleženci komunicirate tudi pisno.

Interaktivna tabla

Vsestranska in neskončna tabla, po kateri lahko pišejo ali rišejo vsi, se lahko v hipu spremeni v prezentacijo, dokument ali sliko.

Webinarji in prezentacije

Izvajate webinarje in druge prezentacije brez uporabe dodatnih orodij. Zakaj bi komplicirali, če je rešitev lahko enostavna.

Deljenje zaslona

Nadgradite svoja predavanja s praktičnimi primeri uporabe kar na vašem zaslonu, kjer sami določate, kaj delite z udeleženci.

Kvizi in ankete

Naj bo učenje večdimenzionalno. Sproti preverite znanje ali povprašajte za mnenje in tako gradite uspešno sodelovanje.

Skupine

Za še bolj uspešno učenje lahko udeležence razdelite v ločene skupine (sobe), kjer vsaka zase rešujejo naloge.

Predvajanje videoposnetkov

Spremenite svojo učilnico v kinodvorano in v Full HD ločljivosti predvajajte videoposnetke direktno s spleta (YouTube, Vimeo, …).

Povratna komunikacija

Udeleženci lahko svoje navdušenje izrazijo z aplavzom, z dvignjeno roko pa glasujejo ali tiho opozorijo nase, ko želijo spregovoriti.

HD audio in 16:9 video

Poučujte na daljavo brezskrbno in samozavestno. Z odlično kvaliteto zvoka in slike bo komunikacija jasna in razumljiva.

100% sinhronizacija

Vemo, kako težko je slediti vsebini, ko slika “šteka”. Z eKocko ne boste dobili sivih las, ker sta zvok in slika brez zamika.

Stalen in preprost naslov

Vaša predavanja bodo vedno dostopna na istem URL naslovu, zato udeleženci ne bodo zamujali, ker so iskali spletno povezavo.

Brez časovnih omejitev

Z eKocko ste lahko popolnoma sproščeni in časovno svobodni, saj vaših predavanj ne bomo časovno omejevali. Bi se radi družili več ur? Cel dan? Več dni? Dobrodošli.

Popolna kontrola dostopov

Imejte vedno popoln pregled in nadzor nad udeleženci ter njihovimi aktivnostmi znotraj predavanja, delavnice ali tečaja.

Neomejeno sej hkrati*

Izvajajte neomejeno število predavanj hkrati! Z enostavnim in zanesljivim sistemom se boste izognili logističnim izzivom in dodatnemu administrativnemu delu.

Video na zahtevo*

Omogočite dostop do vaših predavanj in tečajev kadarkoli, tudi ko sami spite ali uživate v prostem času.

Avtomatizacija poslovanja*

Poskrbite le za vsebino in izdajanje računov, vse ostalo lahko avtomatiziramo, da vi lahko resnično samo uživate v predajanju znanja.

Monetizacija*

Nič več skrbi glede plačil za vaše storitve! Izdelamo vam sistem plačevanja, ki deluje samostojno in je preprost za uporabo.

Popolna integracija*

Enostavno in pregledno upravljajte s strankami, napredno email komunikacijo, plačili ter kontrolo dostopa do vaših vsebin.

Neomejene možnosti

Imate dodatne potrebe ali želje? Obiščite nas v naši spletni pisarni in skupaj bomo našli pravo rešitev za vas.

* opcijska rešitev po meri

Preizkusite SPLETNO UČILNICO brezplačno!

Niste prepričani, ali je SPLETNA UČILNICA prava rešitev tudi za vas? Brez obveznosti lahko 7 dni brezplačno preizkušate njene fukcionalnosti. A pozor, lahko vas očara na prvi vtis.
Če jo preizkusite, vas nič ne stane, če tega ne storite, pa je to za vas lahko na dolgi rok zelo drago.

Zakaj naj izberem eKOCKO?

Ker z njo dobite vsestransko rešitev in zanesljivega partnerja, ki mu je mar za vaš uspeh.
Mi poskrbimo za vzpostavitev sistema, tehnični del in vsa vzdrževanja, da vi lahko brez dodatnega dela nadgradite ali razširite svoje storitve in se v miru posvetite svojemu delu.

Brezplačen preizkus brez obveznosti

Ne kupujte mačka v žaklju! eKocko lahko 7 dni preizkušate povsem brezplačno in tako v praksi spoznate vse funkcionalnosti izbranih paketov. Ne zahtevamo kreditne kartice ali predplačila. Če vam storitev ne ustreza, jo po preteku preizkusnega obdobja preprosto nehate uporabljati.

Brezplačno svetovanje za vaš uspeh

Spletno poslovanje je lahko zelo enostavno, kadar uporabljate prava in zanesljiva orodja. Morda ne veste, kako bi se vsega skupaj lotili ali kje bi začeli? Naša strokovna ekipa je kos vsem izzivom. Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali in vam pomagali izbrati najboljšo rešitev za vas.

Enostavna uporaba brez aplikacije

Uporaba resnično ne bi mogla biti bolj preprosta. Zanjo ne potrebujete nalagati nobene aplikacije (tudi vaše stranke ne) ali dešifrirati zapletenih navodil. Odveč so tudi skrbi glede tehničnih zapletov in morebitnih drugih težav. Preprosto kliknete na svojo personalizirano povezavo in že ste tam.

Varnost, zasebnost in zanesljivo delovanje

Prisegamo na visoke standarde zasebnosti in varnosti. Poleg tega vedno skrbimo za zanesljivo delovanje sistema, saj iz izkušenj vemo, kako neprijetno je, ko v kritičnih trenutkih zataji tehnologija. Prav to je bil povod, da smo razvili svoje rešitve, na katere se lahko zanesemo.

Poslovni prostor z najnižjo najemnino

Tudi mala podjetja in posamezniki, ki nimate svojih prostorov ali delo opravljate od doma, si končno lahko privoščite učinkovit poslovni prostor, ki vam omogoča dosegljivost in profesionalno delo na daljavo z veliko prilagodljivosti...vse, kar v poslovnem svetu postaja vedno večja prednost.

Tehnična podpora izkušene in prijazne ekipe

Kakovost naših storitev in zadovoljstvo naših strank sta naši glavni vodili. V primeru vprašanj ali tehničnih težav se lahko vedno obrnete na našo ekipo. Brezplačna telefonska podpora je na voljo vsak delovnik med 8. in 16. uro, na e-pošto pa odgovarjamo tudi med vikendi in prazniki.

Dosegljivost kjerkoli in kadarkoli

Bodite v koraku s časom, ki zahteva vedno večjo odzivnost in fleksibilnost. Svoj spletni prostor lahko vedno vzamete s seboj in tako s strankami sestankujete neodvisno od prostora in časa, tudi na poti ali dopustu, in hkrati ohranite dovolj časa zase, za svoje bližnje in prostočasne aktivnosti.

Personaliziran in vedno isti spletni (URL) naslov

Bodite lahko dostopni za svoje stranke!
Vaš spletni prostor ima prepoznaven spletni (URL) naslov, ki si ga stranke enostavno zapomnijo. Tako vedno vedo, kje vas najdejo in lahko hitro stopijo v stik z vami. URL naslov lahko popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam vašega podjetja.

Napredna rešitev, ki jo lahko personalizirate

S prepoznavnostjo in naprednimi pristopi ste lahko vedno korak pred konkurenco. Prehitite jo s svojo novo spletno pisarno, birojem, učilnico, studiem, ... ki jih lahko opremite s prepoznavnimi znaki podjetja in tako hitro spremenite v čisto svoj prostor, v katerega se bodo stranke rade vračale.

Samodejna slovenščina ali 70+ drugih jezikov

To je edino tovrstno orodje, ki intuitivno »govori« slovensko, zato ga lahko brez dodatnih nastavitev uporabljajo tudi tisti, ki niso vešči tujih jezikov. Poslujete s tujino? Nič lažjega! Vaš spletni prostor »govori« tudi 70+ tujih jezikov in se za vsako stranko samodejno prilagodi njihovemu maternemu jeziku.

SMS obveščanje o obisku stranke

Na spletne sestanke vam ni treba čakati pred vašim zaslonom. Brez skrbi se lahko zatopite v svoje delo, odidete na teren ali malico in si privoščite pavzo. Ko stranka vstopi v vaš spletni prostor boste o tem obveščeni z sms sporočilom. Čas je dragocen in tako ga resnično lahko izkoristite maksimalno.

Storitev, ki lahko raste z vašimi potrebami

Ne glede na to ali šele začenjate svojo poslovno pot ali pa ste v njej že prekaljeni mački, lahko vaš spletni prostor vedno raste z vašimi potrebami. Izberite med standardnimi paketi in jih kadarkoli nadgradite z rešitvijo po meri, ki vam omogoča napredno uporabo in popolno integracijo v vaše poslovanje.

Združljivost z vsemi napravami in sistemi

Svoj spletni prostor lahko enostavno in brez aplikacije uporabljate neodvisno od naprave ali operacijskega sistema, saj deluje na vseh napravah (računalniki, tablice in telefoni) in vseh operacijskih sistemih (Windows, Linux, macOS, iOS, Android, ...). Potrebujete le dostop do interneta in spletni brskalnik.

Tudi sami smo navdušeni uporabniki

Pri nas kovačeva kobila ni bosa! eKOCKO navdušeno uporabljamo tudi sami in z njo radi navdušujemo druge, zato redno izvajamo vzdrževanje in nadgradnjo celotne infrastrukture ter skrbimo za njeno brezhibno delovanje. Odpravite vse dvome in se prepričajte z obiskom v naši spletni pisarni.

Brez doplačil in skritih stroškov

Veliko spletnih orodij in rešitev se zdi mamljivih, dokler ne upoštevate vseh (skritih) stroškov, ki se jim pri njihovi uporabi ne morete izogniti. Pri nas se vam to ne bo zgodilo, saj za vas ne optimiziramo zgolj spletnih rešitev, temveč tudi z njimi povezane stroške.​

Primer uporabe SPLETNE UČILNICE

Izvajanje navtičnih tečajev v živo in kot video na zahtevo v podjetju Spinaker

Preizkusite SPLETNO UČILNICO brezplačno!

Niste prepričani, ali je SPLETNA UČILNICA prava rešitev tudi za vas? Brez obveznosti lahko 7 dni brezplačno preizkušate njene fukcionalnosti. A pozor, lahko vas očara na prvi vtis.
Če jo preizkusite, vas nič ne stane, če tega ne storite, pa je to za vas lahko na dolgi rok zelo drago.

Najemi svojo SPLETNO UČILNICO!

Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Izbrani paket je možno kadarkoli nadgraditi. Paketa BASIC in PREMIUM lahko brezplačno preizkušate 7 dni. Za brezplačen preizkus ne zahtevamo vnaprejšnjega plačila ali podatkov za plačilo. V kolikor želite eKocko uporabljati po preteku preizkusnega obdobja, vas bomo po 7 dneh pozvali k plačilu paketa.​

Paket BASIC

49,90€ / leto

ali 18,90€ / 3 mesece

Vsebuje

 • Video in pisna komunikacija
 • HD Audio in 16:9 video
 • Interaktivna tabla
 • Webinarji in prezentacije
 • Povratna komunikacija gostov
 • Stalen URL naslov
 • Tehnična podpora v slovenščini
Poglej vse lastnosti paketa

s 7-dnevnim brezplačnim preizkusnim obdobjem brez vnaprejšnjega plačila

Paket PREMIUM

199,90€ / leto

ali 24,90€ / mesec

Vsebuje vse iz paketa BASIC +

 • Personalizacija (logotip, pozdravno sporočilo in slika, ime, naziv)
 • Kontrola vstopa gostov (samodejno/z odobritvijo)
 • Hitre ankete in kvizi
 • Sobe
 • Izbira pristajalne strani ob izhodu
Poglej vse lastnosti paketa

s 7-dnevnim brezplačnim preizkusnim obdobjem brez vnaprejšnjega plačila

Rešitev PO MERI

Kontaktirajte nas za ponudbo

Vsebuje vse iz paketa PREMIUM +

 • Uporaba lastne domene
 • Neomejeno število gostov
 • Avtomatizirana identifikacija gostov
 • Popolna kontrola dostopov
 • Vodenje zgodovine dostopov
 • CRM integracija
 • Video na zahtevo, …
Poglej vse lastnosti paketa
BASIC PREMIUM PO MERI
Tehnična podpora
Video in pisna komunikacija
HD audio in 16:9 video
Webinarji in prikazovanje drugih prezentacij (ppt, pdf, doc, jpg, png…)
Interaktivna tabla, ki jo lahko uporabljajo vsi udeleženci
Prikazovanje zunanjih videoposnetkov v Full HD (YouTube, Vimeo…)
Deljenja zaslona
Povratna komunikacija udeležencev (dvignjena roka, aplavz…)
Prikaz in upravljanje vseh udeležencev na seznamu
Omejevanje audio, video in pisne komunikacije
Časovno neomejene seje
Stalen spletni (URL) naslov
Izbira prikaznega imena
Izbira imena gostitelja
Personalizacija z logotipom
Personalizacija pozdravnega sporočila v javnem klepetu
Določanje pozdravne slike na interaktivni tabli
Izbira spletne strani, na katero je gost preusmerjen ob izhodu
Kontrola vstopanja gostov (z ali brez odobritve) (z ali brez odobritve)
Možnost večih sočasnih prostorov
Možnost deljenja prostorov na skupine (sobe)
Hitre ankete in kvizi
SMS obveščanje o obisku
Uporaba lastne domene
Full HD video komunikacija
Avtomatizirana identifikacija gostov z unikatno url povezavo za dostop (API)
Popolna kontrola dostopov vseh udeležencev (API)
Vodenje zgodovine dostopov vseh udeležencev (API)
Avtomatizacija poslovanja (CRM, email komunikacija, plačila, kontrola dostopa…)
Monetizacija
Video na zahtevo (kontroliran dostop do videoposnetkov)
Maksimalno število udeležencev 2 do 100 Neomejeno
29,90€ / 3 mesece od 24,90€ / mesec Kontaktirajte nas

Izberite možnosti

s 7-dnevnim brezplačnim preizkusnim obdobjem brez vnaprejšnjega plačila

Izberite možnosti

s 7-dnevnim brezplačnim preizkusnim obdobjem brez vnaprejšnjega plačila

Beri dalje

Potrebujete več informacij?

Izvajanje webinarjev, izobraževanj na daljavo in predavanj na zahtevo ni tako zapleteno kot se morda zdi na prvi pogled, še posebej, ko uporabljate prava orodja. Morda ne veste, kako bi se vsega skupaj lotili ali kje začeti? Obiščite nas v naši spletni pisarni in z veseljem vam bomo svetovali "v živo" ter vam pomagali izbrati optimalno pot.

Pogosta vprašanja

Uporaba eKocke je res preprosta in ne zahteva nalaganja aplikacije. Vi in vaše stranke potrebujete le spletni brskalnik in dostop do interneta.

Ne. Z uporabo eKocke kvečjemu bolje izkoristite svojo obstoječo opremo in si laže organizirate svoj čas. eKocka deluje na vseh napravah (računalnik, tablica, telefon) in operacijskih sistemih (Windows, Linux, MacOS, iOS, Android…), zato je dostopna kadarkoli in povsod, kjer je na voljo internetna povezava. 

Na spletni strani pri izbranem paketu kliknite na gumb “Najemi me” in na naslednji strani izberite plačilno obdobje (mesečno, trimesečno, letno) ter svojo izbiro potrdite z gumbom “Najemi me”. Nato izpolnite zahtevane podatke in sprejmite pogoje poslovanja. Najem zaključite z zadnjim klikom na “Najemi me.” Plačilo ni potrebno, dostop pa prejmete takoj. Nato lahko 7 dni brezplačno in brez obveznosti preizkušate vse funkcionalnosti izbranega paketa. V tem času so vam na voljo tudi navodila in ideje za uporabo. Pred pretekom preizkusnega obdobja vas bomo pozvali k plačilu za nadaljnjo uporabo storitve. V kolikor vam storitev ne ustreza, vam po preteku brezplačnega obdobja ni potrebno storiti ničesar.

Seveda. Svoj izbrani paket lahko nadgradite kadarkoli. Ob tem se vam vso dobroimetje prenese v na novo izbrani paket.

Url naslov vašega spletnega prostora ostane enak, kar pomeni, da se za vaše stranke glede dostopa ne spremeni nič. Le izgled spletnega prostora je priporočljivo prilagoditi po vaših željah in potrebah.